Sağlık Hizmetlerimizin Eğitim - Öğretim Başarısı Akreditasyon Belgeleriyle Tescillendi

Tıp Eğitimi Akreditasyonu

Tıp Fakültemiz 'Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD)' ve 'Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK)' tarafından gerçekleştirilen akreditasyon belgesi değerlendirme sürecini yapılan incelemelerin ardından başarıyla tamamladı. Fakültemiz, yaklaşık bir yılı aşkın süren değerlendirmeler sonucu akredite olmaya uygun bulundu.

Diş Hekimliği Akreditasyonu

Diş Hekimliği Fakültemiz 06.04.2022 tarihinde Diş Hekimliği Eğitimi Programları Akreditasyon Derneği (DEPAD) tarafından 'Tam Akredite' olmaya hak kazandı. Fakültemizin, Mezuniyet Öncesi Diş Hekimliği Eğitimi Programına ilişkin Ulusal Standartların tümünü karşıladığı saptanmış olup ve 'Tam Akreditasyon' edilme kararı alındı. Fakültemiz Türkiye'deki diş hekimliği fakülteleri arasında akredite olan ilk 3 fakülteden biri oldu.

Eczacılık Fakültesi Akreditasyonu

Eczacılık Fakültemiz de Üniversitemizin ikinci akredite olan bölümü olmaya hak kazanmıştır. Eczacılık Fakültemiz Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği Eczakder tarafından 2021 yılında akredite edilmiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyonu

Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne (HEPDAK) 2021-2022 döneminde Hemşirelik Lisans Programının akreditasyonu ile ilgili yapmış olunan başvuru sonucunda ve HEPDAK'ın 03.04.2022 tarihli toplantısında alınan karara göre Hemşirelik Lisans Eğitim Programakredite edilmiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Akreditasyonu

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK)'ın yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda akredite edilmeye hak kazandı.