Bezmialem Öğrencileri ABD’de Staj İmkanı!

Üniversitemiz, dünyanın en iyi üniversiteleri ile iş birliği yaparak öğrencilerine yurt dışı olanağı sunmaya devam ediyor.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, kuruluş vizyonu gereği uluslararası çalışmalara büyük önem vererek akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin uluslararası platformda yer edinmesi için alanında yetkin üniversitelerle ikili iş birliği içerisinde bulunuyor. Bu kapsamda ABD’nin en saygın üniversitelerinden biri olan Johns Hopkins Üniversitesi ile iş birliği içerisinden bulunan üniversitemiz, öğrencilerimize ABD’de staj imkânı sağlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Tıp Fakültesi öğrencilerimizden Elif Turan, Gizem Yılmaz, Hasiba Karimi, İkbal Uzun, Melike Karacabay, Mercan Nisa Aykaç, Nadir Emre Herdan, Özge Ünal, Şeyma Merve Küçüktiryaki ve Zeynep Gürbüz üniversitemizin desteğiyle Johns Hopkins Üniversitesi’nde stajlarını gerçekleştirme fırsatı buldu.