Bezmialem Öğrencileri ABD’de Staj İmkanı!

Üniversitemiz, dünyanın en iyi üniversiteleri ile iş birliği yaparak öğrencilerine yurt dışı olanağı sunmaya devam ediyor.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, kuruluş vizyonu gereği uluslararası çalışmalara büyük önem vererek akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin uluslararası platformda yer edinmesi için alanında yetkin üniversitelerle ikili işbirliği içerisinde bulunuyor. Bu kapsamda ABD’nin en saygın üniversitelerinden biri olan Johns Hopkins Üniversitesi ile iş birliği içerisinden bulunan üniversitemiz, öğrencilerimize ABD’de yaz stajı imkanı sağlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Tıp Fakültesi öğrencilerimizden Funda Duman, Zeynep Hafta Koca, Melike Bilgin ve Hande Şişman üniversitemizin desteğiyle Johns Hopkins Üniversitesi’nde yaz stajlarını gerçekleştirme fırsatı buldu. Sömestr tatilinde stajı için ABD’ye giden öğrencimiz Mehmet Akif Kaymakçı ise, alanında en iyi olan hekimlerin yanında staj yapmanın eğitim hayatındaki önemli gelişmelerden olduğunu ifade etti.

Bize Sorun
Üniversitemiz hakkında merak ettiklerinizi sormak ve bilgi almak için bize yazın.

"Kişisel verileri koruma kanunu" kapsamında Aydınlatma Metnini okudum ve anladım