Bezmialem Öğrencisi Newcastle Üniversitesi’ne Kabul Edildi

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, öğrencilerine yurt dışında eğitim imkanı sağlamaya devam ediyor.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimizden Merve Güney, 2018 yaz döneminde Newcastle Üniversitesi Hücresel Tıp Enstitüsüne araştırmacı asistan olarak kabul edildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, yaz stajını İngiltere’de geçirecek olan öğrencimiz Merve Güney’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektörümüz, “Öğrencilerimizin uluslararası platformlarda yer alması bizleri mutlu ediyor. Gerek katıldıkları ulusal/uluslararası kongrelerde elde ettikleri başarılar gerek ise dünyanın çeşitli ülkelerindeki üniversitelere kabul görmeleri Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin eğitiminin niteliğini ortaya koyuyor. Tüm öğrencilerimize bilimsel çalışmalarında başarılar diler, her zaman destekçilerini olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.